Új hozzászólás Aktív témák

  • szbalogh

    őstag

    válasz WiZARD #142646 üzenetére

    Szuper kép! Mivel csinálod és milyen beállításokkal? Nekem csak telefonom van, viszonylag új de összehasonlítható beállításokat kéne találnunk, esetleg elküldöm az órámat és tedd melléjük :K Kereslek pm-ben.

    A kínai festék is ilyen, pár percig nagyon fényes, de fiókban tartva és totál sötétben még két nap után is látni lehetett a fényét, persze órára festve már lehet, hogy nem annyira, hogy az idő is leolvasható legyen.
    Régebben olvastam egy doktori dolgozatot ezzel kapcsolatban. Az összetevők arányait változtatgatta és vizsgálta a fényerőt. Szuper grafikonok voltak benne. Most viszont nem találom sehol.
    Az előállítás egyszerű de nehéz tartani az egyenletes kísérleti körülményeket, mert 1500 fokon olvasztják össze a keveréket. Az egyenletes hőeloszlást meg elég nehéz biztosítani. Meg állítólag a komponensek tisztaságán is nagyon sok múlik, szerintem az újabb és újabb márkanevekkel kidobott festékek csak ebben a két dologban jobbak, az alapvegyület ugyan az, tehát a fényerő gyengülése ugyan olyan grafikont rajzol, csak a fénye erősebb.

    Ja meg a 3 alap szín ami nappal fehér azok este zöld (a legfényesebb kezdetben de gyorsan halványul), türkizkék (fényképeken néha világoskéknek látszik, szerintem ez a legrosszabb, mert kezdetben is a leggyengébb a többihez képest és a zölddel kb azonos sebességgel halványul) és a mélykék (ami kezdetben kb 2/3-a 3/4-e fényerőt adja a zöldhöz képest, de kb negyed óra után már azonos erejű a fényük és 1-2 óra után pedig kb 1,5x olyan fényes.

    [ Szerkesztve ]

    Nick: HE_Storm

Új hozzászólás Aktív témák