Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz vadászcsiga #153602 üzenetére

    Lehet, hogy rosszul jött at :)
    A lényeg, hogy minden ízlés kérdése. Nem rossz es jo ízlésé, hanem irányzaté.
    Te több, olcsóbbat vennèl annak az árából, WiZARD lehet h egy uj POC-ot venne, én egy GMT Master 2-őt, fagyalllo egy GS-t, pont azért, mert más az ízlésünk. (Ne feledjük ennél a kérdésnél, hogy az ízlés sem fekete-fehér, hiszen ma is egy Seamaster prof. GMT van rajtam, tetszik, es szeretem. :) )
    Lehet, hogy resool ennyi pénzért egy reversot, vagy master calendart venne, WG pedig egy milgaus-t (pipa), Squir pedig egy Explorer-t.
    500k-2 milliós kategória, es az ízlés okán mindenki más.
    Azt mar kibeszéltük, hogy a Rolex a luxuskategoria belépője, de leginkabb "sporgáns" képviselője, ami nem is pályázik igazán a luxuskategoria más vizeire evezni (pl szuper komplikációk).
    Az, hogy miert nem az omega tölti be ezt a szerepet, azt nem fogjuk tudni OBJEKTÍVEN megválaszolni.
    Talán törtenelmi okai vannak, talán a manufakturalisság, talan bármi más.
    Sokáig elitéloleg voltam a Rolex-szel szemben, talán emlékszel, de aztán ki akartam próbálni, hogy tudjam mi az amit annyira ellenzek. Azóta több is volt a csuklomon, nem csak a datejust, es én beleszerettem. Lehet egy JLC is meggyőzne, de annak elegánsabb modelljei, vagy bumszli furcsa darabjai vannak. Jelenleg ezt érzem a stílusomhoz legkozelebbi órának. Nem vagyok újgazdag, nem tudok bedőlni a marketingnek, es nem a látszatra megyek (36mm).

    Ez csak egy példa, remelem érted mire akartam kilyukadni.
    U.i.: ez WiZARDnak ugyanannyira szól, ha nem jobban, mint neked :)

    [ Szerkesztve ]

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák