Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Urak!

    Dilemmában vagyok, a tanácsotokat kérném.
    Van jelenleg három órám, mégpedig a következők:

    Orient Palmer bőrszíjjal.

    Imádom, de a bőrszíj belső része egyrészt bebarnult elég erősen - és kicsit bebüdösödött - (mivel sokat hordtam és gondolom beleizzadtam), plusz a bőrszíj miatt nem igazán tudom kihasználni a vízállóságát, pedig gyakran jól jönne.
    Kicsit elegánsabb vonal, nem is mindig ezt hordanám.

    Cornavin 2013-2016

    Barátnőmtől kaptam születésnapomra, imádom a kinézetét, az egész órát, mindent. El se akartam hinni, hogy ebből 999 darab van összesen, az én 014-es sorszámúm pedig külön a szívemhez nőtt. Ez sem az a mindennap hordandó darab és benne balatonozós, főleg, hogy ez is bőrszíjas.

    Lanco Naval

    Dédapámtól örököltem, szintén bőrszíjjal. Ezt sem veszem fel minden nap, meg amúgy sem az a mindennapos óra, amit lelaknék.

    A probléma:

    Kéne valami, ami ilyen minden nap hordós, fürdős, fekete műanyagszíjas, hogy nyüstölhessem, és bírja a strapát.

    Két opció jutott eszembe:

    A) Beszerzek egy t_a_m_a_s fórumtárs által ajánlott budget g-shockot, ami méretéből adódóan a törpe csuklómon sem néz ki furán, vízálló is, van rajta időzítő, miegymás, ami nekem a mindennapokban jól jönne.

    B) Keresek valami hagyományos órát műanyag szíjjal (vagy gumival? nem is tudom milyen opciók vannak a bőrön és a szöveten, fémen kívül), ami szintén vízálló. Arra mondjuk jól jönne egy lünetta is, mert gyakran jól jön nekem egy ilyen időzítő szerűség, arra meg egy hagyományos lünetta tökéletes lenne azt hiszem. Plusz a naptár funkció kötelező, mert sose tudom milyen nap van...
    Méretben max 40-41mm ami belefér a csuklóm méretéből adódóan, árban pedig max 30K.

    Szerintetek melyik döntés lenne a legjobb, plusz tudtok esetleg ajánlani órát a probléma megoldására?

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák