Új hozzászólás Aktív témák

  • #17803776

    törölt tag

    Kedves Mindenki!

    Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, hogy a faszbukon ki mit írogat a szervizről, de mivel nincs faszbukom, ezért szeretném itt leírni, hogy azért nem úgy vannak a dolgok, ahogy ott az emberek előadják.
    A mostani hozzászóló is, ha igaz amit ír (bár kétlem) mielőtt kiírna az oldalra a fikázó hozzászólását előtte lehet, hogy vissza kellene vinni és elmondani a kedves szervizesnek, hogy mi a problémája. Olyan nincs, hogy hibásan kapja valaki vissza az óráját. Ha össze is lesz karcolva a toknyitóval a hátlap, vannak gépek amivel 2 perc alatt el lehet tüntetni.
    És itt szeretném azt is elmondani, hogy mostantól minden óra le lesz fényképezve amit behoznak a szervizbe!
    Nem egy és nem is kettő olyan emberke van aki úgy próbálja a hibás óráját visszahozni ingyen szerviz reményébe, hogy ő tette tönkre és a szervizre fogja.
    Várom azokat a faszbukos hozzászólásokat is akik hibáztak és nem a szerviz tette tönkre az óráját. Nem láttam eddig pedig ilyen is van de a végén regisztrálni fogok és közzé teszem, hogy kik is azok a gerinctelen emberek akik csak indokolatlanul lehúzzák a szervizt de nem írják ki, hogy bocsika hibáztam én voltam a balfasz!
    Félreértések elkerülése végett nem védeni akarom a szervizeseket, emberekből vannak ők is hibázhatnak, de azért na nem így kell ezt csinálni.
    Elnézést kérek eme írásom miatt de muszáj volt kiírnom ide!

Új hozzászólás Aktív témák