Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    válasz C0RVUS #170680 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm, közben kiderült, hogy Édesanyámék is hozzá viszik az óráikat, csak őket meg sem kérdeztem, mivel quartz óráik vannak, gondoltam azoknak mindegy :)

    Ez nagyon jól hangzik, meg is látogatom akkor Jobaházi Urat ma vagy holnap.

    Abszolút nem ingyenmunkát vártam el természetesen, ha a nagyjából 10 perces műveletre mond 2000-3000 Ft-ot, akkor egy szavam sem lehet, holott az 12-18 ezres órabér volna, de a szakértelem ebben a helyzetben simán megér ennyit. Főleg, mivel, ha én nyúlok bele akkor a tizenpár ezres szerkezet kerül veszélybe és ahhoz képest a relatív magas órabérrel is csak nyerhetek a javításon, elkerülve a nagyobb összegű károkozást. De többet egyszerűen nem ér az egész, szóval ha több időt (a jóslattal szemben) vagy nagyobb bért kell fizetnem akkor "kukesz" a szerkezet.

    Autószervizes lehúzásból meg sajnos nekem (és a rokonságnak is) volt részem, azóta fórumböngészést és netes keresgetést, körbekérdezést kezdeményezek az egész előtt, hogy nagyjából tudjam, hogy milyen nagyságrendre számíthatok a szervízköltségekkel. És miben térhetne el az órásipar az autószereléstől, ahol a "földi halandónak" bármit mondhatnak, mert megeszi. Ugyanez igaz az IT területre, webfejlesztéstől akármeddig. Mindez csupán persze egy szűk szegmensét érinti a szakiknak, de jobb tájékozódni.

    Bocsi, leállok az offal.

Új hozzászólás Aktív témák