Új hozzászólás Aktív témák

  • Tiszteletes

    aktív tag

    válasz Chris82 #179998 üzenetére

    Ahogy nézem ez egy kronográf, amiben az ugyanaz a szerkezet dolgozik, mint az én Tissot PRC 200-asomban. Ez egy 46 órás járástartalékkal rendelkező, műanyag horgony-gát szerkezettel szerelt werk. 2009-ben dobták piacra, így igazából eddigi tapasztalatom alapján, akik véleményt alkottak róla, (fúj szar, szintetikus alkatrészek, stb.) jó eséllyel nem volt még olyan darab a kezük között, ami megkímélten vigyázó gazdája kezéről 5-8 év futást került volna hozzájuk. Ergó az olcsóbb anyaghasználatot kifogásolták.

    Én a sajátomról tudok beszámolni. kb. fél éve vettem újonnan, és azóta a napi járáseltérése nem haladta meg a +/- 2 másodpercet. 30-50 napos figyelt időszakok átlagában pedig kézi állítás nélkül a -+0,1 másodpercet. Ez egy COSC minősítés nélküli órától azt hiszem nem rossz teljesítmény.

    Az órát amit kinéztél, lehetőség szerint fém szíjjal vedd, mert utólag tetemes kiadást jelent venni hozzá egy gyári darabot. Bátran kérj 10%-os kedvezményt a hirdetett árra! Itt a fórumon ha jól tudom jungtomi foglalkozik ilyen órák eladásával is. Érdemes megkeresned egy privát üzenetben egy jó árért!
    jungtomi@gmail.com

    El kell menni és fel kell próbálni az órákat mielőtt megvennéd! Ha már olyat néztél ki, ami itthon próbálható.

    [ Szerkesztve ]

    Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!

Új hozzászólás Aktív témák