Új hozzászólás Aktív témák

  • sitotomi

    tag

    válasz Narakh #182264 üzenetére

    Köszi mindenki! Narakh, 5-ös kezelő, hagel, bucsher

    Nem szeretném elkapkodni! :) Azért is kérdezősködöm ennyit. Azt még én sem döntöttem el, hogy automata mechanikus vagy kvarc, de igazából mindegy is. Ezt az órát még nem a szerkezet vagy egyéb nyalánkság miatt veszem, csak hogy kicsit komolyabb legyen, jól nézzen ki, kényelmes legyen, akár szíjakkal variálható. Egyébként a szervizelés költsége belefér a keretbe a mechanikus estén, nem zárkózom el tőle. Szinte folyamatosan viselem az órát. Pár másodperces időeltérés nem zavar.

    Az is képlékeny, hogy használt vagy új. Itt csak attól fázom, hogy nem értek hozzá, és nehogy megvezessenek egy használttal. De ha szép állapotú, nem lutri, megvannak a papírjai akkor nincs ellene kifogásom.

    Amiket írtatok azokból egyértelműen kiemelkedik kettő, ami nagyon tetszik! Az egyik a Seiko SARB033, amit többen is említettetek, illetve a másik, amit hagel írt, a Seiko Meca vonal, már ha azok az órák tartoznak ebbe, amikre googleztam, pl. Seiko SSB007, SSB049 ezek kinézetre szintén bejönnek! Bár ugye ezek más árkategóriák.

Új hozzászólás Aktív témák