Új hozzászólás Aktív témák

  • apuc

    őstag

    válasz gipsztigris #183562 üzenetére

    Na annyit megér..De 140 körül már sok 6R-es van. Új is. ;)

    Azért a felemlegetett sztoriban az a fura, ami igen tanulságos is, hogy a "hobbinepper" egy 3 év alatt véletlenül leírt újszerű helyett újként hirdetett óra miatt a valódi nepperek szedték szét, szinte egymás útán beállva a sorba, mint amikor a cápák szétszedik a vérző halat.Alig volt egy-egy kivétel.Úgy, hogy nem is látták az órát, nem is volt a vevő sem elfogult, semennyire. :D
    Még akkor is, amikor már visszavette az adott , kérdéses órát, másnap.Odamenve, mindkét alkalommal, várva a vevpőre- aki késett, stb.
    Két felnőtt férfi megegyezett, mindkettőjük számára megfelelő egyezség született, ami után ott, személyesen igen baráti hangulatba elváltak.
    Ezek után ment a vevő posztja olyan formában, ami igencsak nem úgy volt a valóságban, de természetesen kapva kaptak sokan rajta, hátha a hobbistát ki lehet csinálni, uccu..
    Miután visszavette, annak ellenére, hogy igencsak sanszos, hogy ők sem látták volna az általuk pl.rendelt órán meg azokat a "karcokat" amit később csak lupéval lehetett látni ezen is, vagy igen-igen megnézve, nagyítóval.
    Mert azon az órán olyan igen csak tized mm-nyi mikro karc is volt, ami előtte nem. De ezt a reklamáló vevője nyilván nem írta ki a posztjában. :)

    Mintha az "igazi nepperek" minden hirdetésbe, mindig beírnák ha odaütött, szervizelt az az adott , hirdetett óra, nem csak kopott.

    Na ne már.. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák