Új hozzászólás Aktív témák

  • g0n21

    senior tag

    válasz apuc #190042 üzenetére

    Ez egy fórum, ahol emberek vannak álarc mögé bújva. Ahogy te is, ahogy én is, ahogy más is. Ki felismerhetőbb más színterkről, ki nem.

    És mivel ez itt egy aránylag rég kialakult közösség, olyan dolgokat is megosztunk egymással, ami egy outsider szemében fura lehet. Például, hogy elkezdi ekézni innen egy törzstag egy facebook csoport alapítóját.
    Hadd ekézze, ki is dobták onnan. Felháborodott? Nem.

    Hogy miért beszélgetünk itt a facebookos csoportokról? Mert ez egy kisebb, belterjes közösség, a facebook csoportok pedig jelenleg a leghasználhatóbb óra adás-vételi platformok. Márpedig akik szeretik az órákat, nem csak beszélnek róla, hanem adják-veszik. Vagy csak veszik. Whatever.

    Ha én azt gondolom, hogy fagyalllo egy k.cs.g, mert csinált egy facebook csoportot, ahol csak felső gépállásból fotózott órákat lehet posztolni, és úgy gondolom, hogy itt azt le akarom írni, akkor vagy jelent egy modinak, vagy azt mondja, hogy én is k.cs.g vagyok, vagy kidob abból a csoportból.
    Ha csak azt mondom, hogy én a felső gépállásos csoport alapítóját egy trógernek tartom, akkor nem jelenthet modinak :D

    Emberek vagyunk. Véleménnyel.

    Kronometer.hu // PestiOras.hu // nick: Gonzi // Bulgari Velocissimo 1,8m // Omega X-33 SkyWalker 1,5m // Zenith El Primero Chronomaster Open XXT 1,6m // Breitling Chronomat B01 42mm Rouleaux szíjjal 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák