Új hozzászólás Aktív témák

  • jookomak

    őstag

    válasz ruci #1917 üzenetére

    Kérdem én a pontosság megszállottjaitól automata vs kárc ügyben, hogy mennyivel másabb forgolódni egy órával, mint felhúzni?

    Másik, hogy nem kell karóra nem kell manapság már senkinek, mert van telefon....Mennyivel kényelmesebb felemelni a kezem, mint kibogarászni a telefont a zsebemből, a kulcs, az apró, a papírzsebkendő meg akármi közül, hogy aztán megfelelő irányba forgassam, ha netán kinyitós, csúsztatós akkor elindítsd a mechanikát, hogy kigyúljon a világítás, leolvasni, visszatenni. Szerintem döntse el mindenki maga.

    Következő példa: jelenleg olyan helyen dolgozom, ahol nem lehet telefonálni, mert külön papírt kéne leadni a telefonról, és ha a főnök, vagy a kamera meglátja, hogy meló közben telefonálsz, akkor piszkálnak = macera = nem hiányzik. Ugyanakkor szükséges 3-5 percenként megnézni egy időt, hogy ráírjam egy papírra.

    És tényleg nem tudom elképzelni, hogy az a 10-12mp mit számít havonta? Ha meg mindenhova pontosan akarsz érkezni, indulj el 5 perccel előbb, akkor tuti ott leszel :)

    Casiokról csak annyit, hogy kb. 10 évig olyanom volt, gyerekkoromtól kezdve, valahogy megszoktam, megszerettem, de nyáron váltottam citizenre, aztán még jobban elkezdtek érdekelni az órák, aztán felpróbáltam egy omega speedmaster reduced-ot, és megláttam képen az u-boat órákat, azóta rájöttem, hogy a francnak kellett ilyen drága szenvedélyt/hobbit/rajongás tárgyát választani :O

Új hozzászólás Aktív témák