Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    Sziasztok,

    Olvasgatok, keresgelek, de igazabol meg mindig nem tudom, h mit es mere…?

    Az en megkozelitesem alapjan a kovetkezo szempontok lennenek:
    - Ferjen bele az 1000EUR-s keretbe.
    - Legyen megbizhato.
    - Alapbol inkabb femszijasat keresnek, de a bortol sem zarkoznek el ha az kimeritene a sportosan elegans fogalmat. Az esetek tobbsegeben farmert hordok neha inggel, de inkabb poloval, osszesegeben azt mondanam, h a sportos(abb) stilust preferalom,
    A masik amit fontosnak tartottam az a chronograf. Na nem mintha hasznalnam, de nagyon tetszik… :DDD Legutobb felprobaltam egy Certina DS 2 CHRONO FLYBACK orat ami nagyon bejott… de azert elkezdtem nezelodni. Ugyanebbol a markabol meglattam egy DS Action Diver Powermatic 80-at ami igaz nem chrono, de ugyszinten tetszik, de azert mert emlekeztet v.mi komolyabb orara amit lattam v.hol, de h mi volt az arrol mar fogalmam sincs.

    Szoval osszesegeben jo a Certina vagy esetleg turjak tovabb?
    Egyaltalan van “ertelme” a kisebb nevek kozott kutakodni ilyen arszinten? Csak azert mert teljesen veletlenul botlottam bele egy szamomra ugyszintes ismeretlen markaba Swiss Military amibol ez pl elegge pofas de meg ha bele is ferne akkor sem vennek 2 vagy tobb orat mert hiszek abban, h ha van 1 jo az kiszolgal az esetek 95%-ban.

    Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák