Új hozzászólás Aktív témák

  • SI-ZO

    csendes tag

    válasz m3tr0 #219409 üzenetére

    Az Evolvens legnagyobb problémája mindig is az ár-érték arány nem megfelelő házasítása volt. Láttam az említett órát képeken és élőben is. Lehet hogy az óra a terveken jól nézett ki, de hiába a jó formaterv, ha a kivitelezés minősége nem ér el egy bizonyos szintet. 148 ezer forintért inkább hajlok ez újabb Seiko, Steinhart vagy kicsivel többért egy meteorit számlapos Zelos felé.... A Diverért szerintem a korrekt ár 55-60 ezer forint lenne. Nem több. Egyrészt azért mert a legtöbb kurvára diszkonthibás, a számlapok kidolgozása valami borzasztó, az összeszerelés pedig egyszerűen trehány. Láttam olyan Evolvenst, ahol a POR! rajta volt a számlapon. Másrészt pedig gondolni kellene arra, hogy ahogy írtad ebben az árkategóriában vannak más gyártóktól jobb modellek, aki pedig azért ért egy kicsit az órákhoz, nem biztos, hogy ezért az árért venne tőlük egyet.
    És a lógó.... Evolvens Budapest.... Miért? Komolyan nem értem... Ez olyan szuvenír hatást kelt, mint a Citadellánál árult 500Ft-os címeres baseballsapkák... Ennél még az Evolvens Hungary is jobban hangzana. Vagy csak simán Evolvens. Ennyi. Nem kell cifrázni. A másik probléma, a marketing teljes hiánya. Miért van az, hogy egyetlen YouTube videó reklámjában, egyetlen nyomorult weboldal hirdetései között sem látom? Sokan nem is ismerik a márkát, világviszonylatban pedig szinte senki...
    Miért van az, hogyha idejön egy külföldi, például Zack Milskey, és kicsiny országunkban alapít egy egyszerű szemüvegkeret gyártó céget, a Tiptont, akkor az világszerte ismert lesz, de ha egy magyar alapít egy óragyárt, még Magyarországon is alig tudnak róla? Érthetetlen és egyben nevetséges.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák