Új hozzászólás Aktív témák

  • Taylor79

    tag

    válasz Polarstar #224097 üzenetére

    Pár évvel ezelőtti a sztorim. Rendeltem egy akciós Candino órát. Nagyon tetszett a formavilága. Első pillantásra szép volt, ám elkövettem azt a hibát, hogy a hátlapi fóliát leszedtem. Az idő és dátumbeállítást követően tűnt fel, hogy ferde a korona... Nem minden pozicióban látszott, mert olyan volt, mint amikor a bicikli kerékben 8-as van. Tehát bizonyos helyzetbe csavarva nem látszódott. Sebaj, csere... gondoltam én, másnap visszaküldtem nekik, kérve a cserét, persze nem cserélték, mondván használatba vettem az órát (a fólia eltávolítás miatt) Így aztán "megjavították" a koronát, ami azt jelenti, hogy már nem volt akkora 8-as benne. :)
    Természetesen ment a reklamáló email, amire különféle kitérő válaszok voltak. Elkeseredésemben felraktam a jófogásra az órát és végül eladtam.
    Több email váltás után, akkor lettek volna hajlandók a cserére, amikor már végül eladtam.
    Azt kell mondjam a vesztes nem én voltam, mert az órától sikerült nagy bukás nélkül megszabadulnom, viszont azóta sem vásároltam órát Magyarországon. Tehát sajnos az említett kereskedőnek egymagában sikerült elvenni a bizalmat a hazai óraboltoktól.

    Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.

Új hozzászólás Aktív témák