Új hozzászólás Aktív témák

  • Szulita28

    senior tag

    válasz siposadam #238502 üzenetére

    Alapvetésnek szoktuk tekinteni, H kvarcot japóktól. És bár a Citizennek és Casionak is vannak nagyon jó darabjai, már ilyen árszinten is, én maradnék a Seikonal. Nem olyan rég kvarc MM300ast is lehetett még kapni 1 misiert, sőt, Spring Drive-ot is (nem MM, vmi más volt). Félek, ezek már nincsenek (de ebben nálam nagyobb szaktekintélyek vannak itt, majd ők segítenek).
    Egyebkent a legjobb japok jellemzően JDM-ek, azaz csak Japánban kaphatóak. Azért nyilván megoldható a beszerzésuk.

    Az említett Sinnek vannak még jó kvarcai, nézd meg. U212 pl. 😍 Árban is belefér.

    Bretyo fémszij úgy igazán drága, ha külön akarod venni. :P Sokan eleve külön árulják, ha van is hozzá. Mondjuk ilyen nevű gyártóknál már minden fémszij drága.

    Ugyan az utóbbi 1 évben kevésbé követem, de a "friss" Seamasterek mennek olyan 1,2-1,3 Misi körül, fémszíjjal, full szettben, amennyire látom. Ha mindenképp Omegat akarnék, és 900at raszannek órára, lehet kikohognem akkor már azt a 300e-et. De ez én vagyok, Mriya mutatta Omega is Omega, de azért én biztosan nem adnek 900at. Valaki meg nyilván.

    [ Szerkesztve ]

    Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák