Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz Peddy789 #239808 üzenetére

    Igen igen, hiszen annyi Porsche van az utakon mint Volkwagen. Hiszen ha már Igen igen, elfelejtetted az Áfá-t a szerviz költségét, és az a 120 nem 120 hanem inkább 150 - 200 euro lesz. Persze, ha ezeket az árakat Ausztriára értetted ott valóban annyi.

    Tehát ha egy órásmester tegyük fel 10 - 15000 Ft-ért képes megolajozni egy órát, akkor szerinted nem ocsmány a az 50 - 70 000 Ft? Szerintem az.

    Az pedig, hogy összevágtad amit írtam még igaz. Szerintem több Tissot órát veszben MO-on mint Poersche-t de ahogy érzed.

    #239803 fagyalllo

    Hivatalosan 4 év igen és hogy 1 évente kellene ami meg nem hivatalos ugye? Mire is írtam hogy hivatalos? Nem voltak hülyék régen, csak azok az emberek már sajnos nem dolgoznak, és az a generáció kihalt.

    #239804 dzsi23

    Ha én ilyenre elmennék nem másnak, hanem a sajátomat tartanám karban. Mindenki el tud menni nem? De.
    A másik, hogy nyilván nem lennék órás, mert ezt a szakmát megtanulni nem 3 hónap. Inkább csak az érdekelni, hogyan mívelik ezt? Nem pedig ebből szeretnék megélni.
    Ráadásul kihez lehet menni betanulni, mert sztem ilyen emberek nem nagyon vannak. Ha vannak, akkor pedig nem a tanítás a cél, hanem a versenyzők lehúzása, vagy az ingyen munka, amit azért lehetett hallani még régebben is.

    Valamint én nem olyanokra vagyok kiakadva, mint egy Seiko szerviz vagy egy Orient, akik valóban élhető összegekért dolgoznak, hanem inkább azokra, akik ugyanezt 3szoros áron képzelik el.

    Persze én megértem, hogy a svájci szervizes plecsnik, és egy szerviz nagyon sokba kerül és persze, hogy ezt be akarja hozni a tulaj. Ez rendben is van.

    Ettől függetlenül a 3 euro-s ora karbantartása ugyanannyiba kerül, mint az 500 eurósé na ez a másik ami nem egészen ok nálam.

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák