Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz stellaz #245960 üzenetére

    "Szerintem az óra inkább olyan, mint az autó. Elsősorban legyen kényelmes, gyors, megbízható, könnyen karbantartható, másodsorban nézzen ki valahogy."

    Ahogy a kollégák írták: ez pont fordítva van. :K Amikor órát szeretnék venni, mindig a külső az első; ha egy óra nem tetszik, rá sem kattintok, ha pedig tetszik, akkor megnézem, mi van benne, és mennyire megbízható. Ha belsőleg nem stimmel valami (pl. PRX), akkor mérlegelek, hogy tetszik-e annyira, hogy eltekintsek a hibája felett... és itt jön képbe az ár.

    Amúgy az óra ne legyen gyors, mert az nagyon nem jó. ;]

    "Nem értek veled egyet."

    Én sem veled, de erre a többi mondatodból is rájöttem volna.

    #245963 stellaz:
    Márkától függetlenül azt választanám, ami tetszik. Lehet tőlem akármekkora státuszszimbólum, ha nem tetszik. És ez nem csak japán-svájci viszonylatban igaz, hanem svájciak közül is inkább hordanék egy Tissot, mint Rolexet, ha utóbbi nem tetszene. Sőt, akár Roamert is szívesebben hordanék, mint Grand Seikot, de arra azért kicsi az esély, hogy a GS kevésbé tetsszen. :D

    #245967 TechN7ne:
    "Ne keverd a szezont a fazonnal ,írtam:
    Svájciaknál a 100k egy kvarcért alsó kategória ,
    Japánoknál 100k ért egy kvarc màr bőven közép kategória."

    Mint írtam, "az alsókategóriát NEM a kvarcórák között értettem, hanem az egész óravilágban." Remélem így már egyértelmű lesz, hogy én NEM beszéltem a kvarcórák kategóriáiról. :D

    "olyan izésetek van mint Nagyapámnak volt"

    Kiváló ízlése volt. :R
    Amúgy meséld már el, légy szíves, hogy a te Tissot-d miért nem öreges, ha a fenti Citizen az. Az a Citizen eleve modernebb formákból építkezik, akkor miben jobb a Tissot-d? Az oké, hogy nem tetszik neked, nekem sem tetszik a pl. a Fossilod, de így szép a világ... Ha már Fossil; a Fossilod miért fiatalos? Mert van rajta 3 karika, ugye? Az megvan, hogy már 100 éve is léteztek stopperes karórák, és 50 éve nem is nagyon változtatnak rajtuk? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák