Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    válasz Veron #260725 üzenetére

    Hogy-hogy, mi ez? :D Annyit tudom róluk, hogy egy indiai banda, és van pár igencsak kellemes nótájuk, pl.:
    [link] [link] [link] [link]

    Amúgy, ennek a videónak a hozzászólásai között ajánlotta valaki. Arról szól a videó, hogy mára eléggé elk*rvult a metál zene, semmi újdonság nincs már benne, ellaposodott: [link]
    Én szeretem a metált, viszont csak 1-2 banda van, ami igazán tetszik, az egyik már rég fel is oszlott, ugyebár ez a SOAD. A másik a Gojira, amit dobos barátunk is jelenleg az egyik legjobb, legminőségibb metált játszó bandának tart. Ajánlom megtekintésre, ezt a koncertjüket: [link] Pár zseniális számuk a teljesség igénye nélkül: [link] [link] (csengő hangom :D ), legújabb albumuk is jól sikerült (Fortitude): [link] [link] [link] (ez a számuk is jó, gondoltam egyúttal reklámzom, ezt a leányzót, van pár igencsak jó saját száma is, pl.: [link]).
    A gojira azért is szimpatikus, mert végtelenül visszafogott, egyszerű, puritán, nem elszállt banda képét mutatja, pedig aztán nekik lehetne mire. Nincsenek szarrá varva, mint a legtöbb metál zenész, (ami már-már mintha kötelező lenne, ezzel mutatva, hogy milyen kemény metál arcok), nem aggatnak magukra idétlenebbnél-idétlenebb ruhákat, maszkokat, stb.
    Végezetül ajánlom a yt csatornámat, ha jó, változatos zenéket kerestek, mindenevő vagyok :D : [link]

    Bocs a "kicsit" hosszú, nagyon off hsz.-ért.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák