Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Köszi szépen! :R
    Tudom,h ezek a nagy japán márkák valószínűleg jobbak lennének,csak: ennyiért még nem találtam olyat,ami tetszene annyira,mint a Fossil+sztem esélyes-mert ilyen vagyok :DDD :((( -h nem sok évig használnám,így nekem most nem nagy hátrány,h ha nem évtizedekig jó.
    Első órának sztem ennyiért bőven lehet jót venni,csak azt sem szeretném,h kiadok ennyit egy olyan óráért,ami kopik,pontatlan.Olyat olvastam,h a másodperc mutató nem a kis vonalkákon ment,hanem közöttük...na olyat azért nem szeretnék,az ilyen hibák zavarnak.De sztem-vagy remélem-ilyen csak egy-egy példánynál fordul elő.
    Egyébként nővéremnek is ilyen órája van,eddig nem hallottam róla panaszkodni.

    Élőben kellene megnézni őket,csak sajna valószínileg itt Miskolcon pont ezt nem lehet majd megnézni,mert testvérem sem tudta itthon megnézni,csak Pesten,de Neki az mondjuk annyira nagy hátrány nem volt,mert oda jár egyetemre,de én nem szoktam Pestre járni...
    Láttam,h vki írt,h pont olyanja van,amilyen nekem is tetszik és linkelt képeket is.Na már ott egy kicsit más színe volt az órának,mint a boltok képein...
    Lehet,h írok Neki egy PÜ-t...ha pedig ezt olvassa,akkor előre is bocsánat... :B :D

    Szerk:
    ronin s8: Pont tőled olvastam,h ezek milyen szarok,de miért mondod ennyire,h ilyen rosszak?Többel is volt már rossz tapasztalatod vagy olyan helyen dolgozol,ahol látod,h milyenek?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák