Új hozzászólás Aktív témák

  • csabulaxi

    senior tag

    válasz Dzsana #68952 üzenetére

    Én így látom a videót a tegnapi írások után. :DDD

    Adam bácsi nem boldogul az óráival, ezért már tűkön ülve várja az íbéj futárt napkeletről rendelt áruval. Remegő kézzel nyitja ki a dobozt de nem tudja mire vélni Citi Zen szan mester Eco-Drive lapkáit. Előveszi az asszony szövőszékéből átalakított esztergáját és gondolja legalább a most született lila tehén nyakába készít belőle kolompot. Amint az eszterga kés belemar a tökéletes anyagba, nagy fény és zaj kíséretében megjelenik a Pontos Idő Istene és éktelen haragra gerjed, hogy a tökéletes alkatrészt így elbarmolja Adam bácsi.
    Büntetésül az egész országot elátkozza.
    Az átok, hogy soha ne tudjanak pontos, praktikus, gondozásmentes időmérőt készíteni.
    Megadja nekik a tudást, lehetőséget, hogy holmi fémekkel kísérletezve fúrjanak, faragjanak, polírozzanak mindenféle szerkezeteket összeépítve, amit tekergetni, rázogatni kell nap- nap után, sőt 5 évente darabjaira szedni és olajozgatni, esetleg egy külországi, síkvidéki mester elé járulva aki már már eléri a tudás isteni szintjét, de a tökéletes isteni pontosságot megtartja a napkeleti ferdeszeműeknek.

    De az ember érdekes egy faj, ennek ellenére, hogy az istenek megadják számára a gondozásmentes, környezetbarát, pontos időmérőt, neki még is csak a pontatlan, babrálós szerkezet felé húz a szíve, pedig az áruk igencsak sokakat a pokol fenekére száműz.

    famalac Lassú vagy. :DDD

    Hegesztésnél már esett cunder az órám üvegére. Hagyott nyomott. :K
    A flexet sem bírja.

    [ Szerkesztve ]

    "A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

Új hozzászólás Aktív témák