Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsana

    senior tag

    válasz cserix #69999 üzenetére

    Hozzávalók:
    2 liter víz
    3 evőkanál púpozott szappan
    3 evőkanál szalmiákszesz

    Elkészítése:
    Küldd el a családot otthonról 2 órára, és nyisd ki az összes ablakot. Végy elő egy közepes lábost. Öntsd bele a 2 liter vizet, majd közepes lángon kezd el felforralni. Közben kanalazd bele a 3 púpozott evőkanál kenőszappant, s jól el kell főzni, amíg krémes nem lesz. Ne kóstold meg! A vége felé add hozzá a két evőkanál szalmiákszeszt, rottyantsd össze, majd zárd el a gázt, és Te is menj el otthonról, míg kiszellőzik a lakás. :D Kegyetlen büdös! Ezután befőttes üvegekben eltárolható, s mindig kivehető egy kis adag, amít felhasználsz. A lábost jelöld meg, hogy az a kotvyafőző lábos. A maradék 1 evőkanál szalmiákszeszt a végső felhasználáskor szoktam beleönteni, természetesen elosztva a kis adagokhoz. Egy kis edénnyi lében 3-4 órát is el lehet mosni. Utána nem szoktam kiönteni, hanem kiválóan lehet benne tokokat, szíjakat beáztatni, azokat is eltakarítja.

    [ Szerkesztve ]

    http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

Új hozzászólás Aktív témák