Új hozzászólás Aktív témák

  • jannuss

    tag

    Sziasztok,
    először is köszi a hozzáértő segítséget, amit nyújtottatok, ezálltal megkímlve magamat egy olyan óra vásárlásától amit csak presztízsből vettem volna meg. (TAG Heurer Aquaracer és a Formula 1). Rá kellet jönnöm, hogy nem azért kel órát vennem, hogy majd eladjam, sőt abszolút nem lehet befektetésként tekinteni az órákra. Nem éreztem volna jól magam az órában. Persze van a Tag-nak olyan típusa ami a szívemhez közelebb áll, de annyi pénzem nincs és fölösleges lenne vennem egy olcsóbbat ... csak a márka miatt. Innen üzenem azoknak akik csak emiatt vennének órát, ne tegyék. Vegyenek aranyat, palládiumot, földet ...stb. bármi mást. Miután böngésztem a szebbnél szebb belinkelt órákat, rájöttem mi is az ami tetszik, melyik vonal az amit el tudok fogadni és tiszta szívből hordanám. Ez a kategória a nagy konzervesdoboz kategória. Igaz csak "aszfalt búvárkodni" tudok bennük, de ez nem zavar.
    Leszűkítettem (reményeim szerint), az utolsó 3 jelöltre a karácsonyi kivánságlistámat. Ebből egy órát a Tissot személyesen is láttam az Orexben.
    Ime a 3 jelölt:
    Steinhart - Apollon
    Steinhart ocean one kék számlap
    Tissot Seastar 1000 kék számlap, kék kaucsuk

    ha lenne 4.-ik
    Doxa 1200T Sharkhunter <- ez árban kiesik.

    Még egy kérdés: A Steinhart Appolont lehet kérni bronz lünettával. Kérdés a bronz nem lágy fém, tehát ha véletlen ajtófélfához verem a kezem, akkor nem fog behorpadozni, vagy sérülni. Mert akkor inkább az acél.

Új hozzászólás Aktív témák