Új hozzászólás Aktív témák

  • adequate_cou

    senior tag

    Sziasztok

    Karórát készülök venni, a rászánt összeg 80k, de ahogy visszaolvastam megéri hozzácsapni egy huszast és venni mondjuk egy PRC-200-ast. Az elvárásom, azért egy 4-5 évet bírjon ki, ne kelljen sokat állítani, tehát pontos legyen. Relatíve nagyobb a csuklóm tehát egy nagyobbacska kéne, de nem egy batár police-szerű féltégla. Előnyben részesítem a fekete számlapot és a fémszíjat. Olvastam a fórumban, hogy ha valaki 100-at szán rá akkor már kvarc nem ajánlott, viszont az ilyen árú automaták nem valami pontosak, ez tényleg így van?

    Majd ezer hsz végigolvasása után leszűkítettem a kört Tissotra és Certinára. Ismerősöm bodying.hu oldalról rendelte egy ecodrive seikot 80k-ért ami itthon 170 körül van. Meg lehet bízni az ilyen oldalakban vagy nagy valószínűséggel replikákat adnak el?

    A rászánt összeg nem teljesen biztos, tehát lehet, hogy egy max 40k lesz rá a keret, viszont az elvárások ugyanazok maradnak, ebből következően gondolom nem Tissotban és Certinában kellene gondolkodni, viszont ha már nem 80at hanem 40-et adnék ki rá akkor sem azt szeretném, hogy az órára legyen írva, hogy Casio vagy Citizen. Ebben az esetben mit javasolnátok?

    A válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák