Új hozzászólás Aktív témák

  • Takuun

    aktív tag

    Na ma személyesen is meg tudtam nézni végre a Steinhart Ocean One-t, de az biztos, hogy nem a kerámia lünettás változat.
    Az összkép az meggyőző, de nem nyűgözött le, nem volt az az "AKAROM" érzés. A pár nappal ezelőtt látott Certina Diver-ja jobban meggyőzött (tudom más árkategória). Ami nagyon nem tetszett az órában azok az indexek. Már-már olyan, mintha nem is rakott lenne. Alig áll ki a számlap síkjából, emiatt szerintem bénán néz ki. Ez a kép elég jól visszaadja [NAGYOBB KÉP]:

    Ami fura, hogy a régebbi Ocean One-on jóval magasabbak az indexek [NAGYOBB KÉP]:

    A szíj szép és nagyon minőséginek tűnik. Amit a képeken nem igazán láttam (vagy nem figyeltem), hogy az élek azok valóban ÉLEK, nem nagyon vannak lekerekítve a tok alján. A nagyító olyan, mintha utólag lett volna felragasztva, ráadásul nem is értem minek van rajta? Alig nagyít! Az óra méretét tekintve a jelenlegi 40 mm-es órám mellett nem tűnt hatalmasnak a maga 42 mm-es terjedelmével. Súlya van!
    Összességében kicsit elbizonytalanodtam, hogy akarom-e még a Steinhart GMT-s változatát. Időm mint a tenger (júniusig úgysem lehet beszerezni) addig megrágom még párszor.

    Steinhart-ék viszont visszaírtak! Egyrészt nem igazán értették a levelem, hála annak, hogy fordítóprogrammal estem a szövegnek, másrészt pedig azért kapizsgálták, hogy változtatni szeretnék az alapkoncepcióhoz képest. Természetesen nem hajlandóak változtatni a webshop-ban elérhető modellen. Aki nem tudná az új prémium kék Ocean1 üvegbetétes hátlapját szerettem volna rárakatni a GMT-s Ocean1-ra.

    Hogy tudok úgy képet berakni, hogy ha rákattint az ember akkor megnyitja az eredeti méretben?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák