Új hozzászólás Aktív témák

  • szumo

    senior tag

    válasz bullseye #10659 üzenetére

    Ezzel az a baj, hogy az az elgörbült láb bármi mást is tönkretehetett, az x üzemóra alatt.
    Te sem szívesen áldoznád be a tesztcuccod, egy ilyen eszköz leteszteléséért. Mert akkor azt selejtezni kell esetleg, stb, stb.

    stol:

    Viszont ha nem akarsz találni független bevizsgáló céget, amire nagy az esélyed, és ők sem ingyen dolgoznak, akkor valamit kezdened kell a delikvenssel.
    Dobálózott a paragrafusokkal, gondolván, hogy ez majd jól megijeszt. Ezzel csak az a baj, hogy a jog az értelmezésen múlik, és ő most úgy értelmezi, hogy neki jó legyen.
    De én is megpróbálnám a lábvisszahajlítást, hátha. A distributor már amúgy is kivonta garancia alól az eszközt, amit neked is meg kell tenned szerintem. S ha nem működik, akkor rá kell akasztani a javíthatatlan jelzőt, és hivatkozni az elgörbült lábra.
    Lesz egy jó kis szájkaratéd még az úriemberrel, s a leveléből látszik, hogy a tudatlan makacs fajta. Nála hiába is fogsz ész érvekkel, technológiai magyarázattal előállni.
    SZVSZ marad a lábvisszahajlítás, és utána a tesztkártya, ha nem, jöhet egyből a szájkarate, de akkor azt fogja mondani, nem tettél meg mindent az ügy érdekében.

    szerk: liver megoldása elég szimpatikus, és elszámoljátok az alaplap felét mint javítási költség.

    Más: Anno az egyetem alatt vettem egy 9800pro-t a chipiföldön az összekuporgatott pénzemből. Elromlott 7 hónap után, visszavittem, s a srác ránézett, majd 5mp után kivonta garancia alól, hogy meg van égve a molex tápcsatlakozó, holott semmi baja nem volt. Nem küldte ő el bevizsgálni, se semmi. Vehettem másikat, de azt már nem náluk. Amikor még otthon laktam :B

    [ Szerkesztve ]

    Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!

Új hozzászólás Aktív témák