Új hozzászólás Aktív témák

  • TheReMiXeR

    senior tag

    válasz szumo #11869 üzenetére

    Most ugrott be egy 2hetes izgulásom 3 évvel ezelőttről.

    Arc itt lakott a bolt udvarában található sorházak egyikében. Mindig öltönyben, elegánsan járkált. Béemvé kaliber volt, mindig drága mobillal a kezében. Olyan lakásban lakott, hol 2kilo volt az albérlet... szvsz volt pénze az arcnak.

    Egyszer bejött, hogy kéne neki egy laptop. Sorolta az igényeket. Kialkudtunk egy akkori csúcs asus 13"-os gépben, ha jól emléxem szoftverekkel (office) együtt 600ezer volt az ár. Természetesen olyan masina, amit ha nem visz el akkor eladhatatlanak kell titulálni. Naivan előleg nélkül megrendeltem neki. Érdekes módon már másnap nálunk volt, telepítettük, belőttük neki. Aztán vártuk. 4nap múlva az egyik lakótól hallottuk, hogy a fazont éppen most fogják kirakni az albérletből, mert már hónapok óta nem fizetett lakbért. Bazze!!!
    1 hét után sikerült elkapni arcunkat, ígérte, hogy jön érte csak most éppen szarban van...
    Mondom neki, hogy kössz.... Már azon filóztam 2 hét után, hogyan és mire tudnám használni a vasat magamnak és hogy az asszony mit fog szólni az árára.

    Egyszer csak megjelent és kifizette kápéra. Hosszú volt az a 2 hét, azért örülök neki, hogy az iMac-em ára nem asus notiban landolt.

    Amúgy sokan meglepődnek, hogy nem kérek sokszor előre lóvét. Hál istennek eladható vackokról van szó, nincs mit veszíteni...

Új hozzászólás Aktív témák