Új hozzászólás Aktív témák

  • cbmfan

    senior tag

    kártyaolvasó téma - hepiend (?) :D

    Fogyvéd Mária 2 óra körül jött, egy 30+ faszival.

    mondta a tényállást, hogy bejelentést kaptak egy vevőtől arról, hogy nem vagyunk hajlandóak garanciáztatni a hibás cuccot, és igaz-e, amit az előző beszélgetésünkkor mondtam. elmeséltem a teljes sztorit újra, alig bírta visszatartani a röhögést. hozta a levél másolatát, amit kapott. lehúz engem és a boltot a sárga földig, hogy nem voltam hajlandó segíteni a problémáján, nem vettem át a hibás terméket, az árát sem fizettem vissza. pedig hibás volt! állítólag fogyvédnél is kipróbálták, természetesen tökéletesen működött. arról egy szót sem ír, hogy rés lenne háza előlapja és a cucc között. komplett sztori jegyzőkönyvezve lett.

    itt voltak zárásig. mutattam nekik topikot, közösen röhögtünk sztorikon, ő is mesélt pár elég érdekeset. zárnám be boltot, erre mondja, hogy neki négykor lejárt a munkaideje, de szívesebben volt itt, mint az irodában :D privát számát megadta, ha bármi gond lenne, hívjam nyugodtan.

    hívtam főnököt, elmeséltem, hogy mi volt itt, elsőre nem akarta elhinni :D előbb volt itt, elolvasta jegyzőkönyv másolatát, arcán totál döbbenet, és csak ennyit mondott: "b*zd meg, hihetetlen vagy..." ugyanis jártak már párszor nála, és be akarták fenyíteni pár piszlicsáré dolog miatt.

    szóval te degenerált barom, tehetsz egy szívességet :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo

Új hozzászólás Aktív témák