Új hozzászólás Aktív témák

  • SityiSXT

    őstag

    Beköszönök én is innen a civilizáció széléről, a világ tetejéről. Immáron két éve dolgozok szervizesként egy izlandi számtechboltban, és hát itt is előfordulnak érdekes esetek (mivel nem beszélem a nyelvet, én nem kommunikálok ügyfelekkel (ha nem muszáj), így csak a javításra beadott gépekről tudok nyilatkozni).
    Mai Aranycsavarhúzós-LOL eset:
    Hibaleírás: nincs kép induláskor. Gépet beröffentem, itt van kép. Windows viszont nem nagyon akar indulni. Újraindítom, nézem a BIOS-t: tuningmester kölök 3,2 GH-ről 3,45 GHz-re emelte az X4 955 órajelét, cserébe downclockolta a memóriát 11xx MHz-re, meg úgy általában összebarmolta a BIOS-t. Szerencse, hogy minden gépet úgy adunk el, hogy a helyes beállításokat szépen elmentjük profilba... Még nem tudom, mi lesz belőle, mert a Win még most is csak egy kurzort képes magából kicsiholni a fekete képernyőn (login helyett), de szerintem a tuningkölök megtanulja egy életre, hogy ne nagyon nyúlkáljon oda, ahova szakértelem híján nem kéne.
    Kicsit régebbi eset volt az, amikor a HC CS Pro Gamer behozta a gépét, hogy nem jól fut a Counter-Strike. Fél napot játszottam vele (hehehe, legalább fizették, még ha aláztak is), de én nem láttam semmi különöset. Gyereknek megy a telefon, hogy jöjjön be és ugyan mutassa már meg, mire is gondolt pontosan. Srác bejön, elkezd játszani, majd mutogat: MOST! MOST LEESETT AZ FPS 100-RÓL 98-RA! Ránéztem a főnökömre: most erre mit is kéne reagálnom?
    Ha esetleg még eszembe jutnak sztorik, írok még - már amennyiben igény van rá...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák