Új hozzászólás Aktív témák

  • vicTechnick

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én mint vásárló említenék meg egy sztorit, ha nem gond:

    Anno pár éve (ha jól emlékszem 2004-ben) beballagtam egy számtechboltba, és megkérdeztem: - Szia, van-e esetleg GeF 4 Ti -tok? Erre a boltos (fiatal, hófehér srác) kissé fölényesen, szinte már lenézően, vigyorogva kijelenti, hogy olyan nekik nincs, meg különben is minek akarok olyat venni, meg már nem is gyártják. Mindeközben bőszen nézegetett valamit a gépén.
    Mondom neki: - Jól van na, csak megkérdeztem, meg különben is, magánügy, hogy mit veszek nem?
    Erre egy világméretű sóhaj megeresztése után hátraszól a kollegájának (kicsit hátrahajolva, szeme továbbra is a monitoron): Te Csabiii, van nekünk GeF 4-ünk? Válasz: - Mittomén, sztem nincs. :F
    Jó, mondom bocsi és köszi, és már indultam kifelé, amikor egyszerre csak széles vigyor kanyarodott az arcomra, és mégis visszamentem a pulthoz. Igazából csak meg akartam viccelni az arcot, a kissé fölényeskedő reakciója miatt. Szóval visszamentem, és hasonlóan vigyorogva mint Ő, megkérdeztem: - Biztos nincs?
    A srác felnézett, és már szinte dühösen mondta, h nincs (komolyan, vártam a végére a b*zmeg-et..)
    Erre halkan megjegyeztem, hogy akkor legyen szíves forduljon meg, és pillantson a háta mögötti szekrény tetjére. Ugyanis ott figyelt szép, fehér-narancs színekben pompázó dobozban egy GeForce 4 Ti 4200 OTES! (Amikor elfordultam a pulttól, akkor vettem észre véletlenül) :))
    Erre a srác elvörösödött, és szinte üvöltve hívta Csabi nevű kollegáját. Ő jött is nagy sebességgel, és kisebb vitába keveredtek, hogy hogy került a kari oda, meg hogy mióta van ott, és ő erről mér nem tudott. Na a vége az lett, hogy Csabival folytattam a tárgyalást, ugyanis az előbbi srác egy ''dolgom van, vedd át'' kijelentéssel, rákvörösen eltűnt.
    A slusszpoént az adja, hogy a kari nem is volt nekik listára véve, tehát egyszerűen ott figyelt a szekrény tetején, és tulajdonképpen senki sem tudott róla. Én kiszúrtam, és mint kiderült, über nagy mákom volt ezzel, és még viszonylag olcsón meg is úsztam, ugyanis kiegyeztünk Csabival egy mindkettőnknek megfelelő árban. Ő gyorsan felvitte a rendszerbe a kártyát, ideadta, én fizettem, és mindenki boldog volt. Csabi még gyorsan elnézést kért kollegája elhamarkodott reakciója miatt. Mondtam h semmi gond, biztos rossz napja van, előfordul.

    Nem akartam kritizálni a számtechboltosokat, ez csak egy eset egy ember volt. Amúgy maximum respect nekik, amiért a sok birka embert türelemmel viselik!! :R

Új hozzászólás Aktív témák