Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    válasz ebegab92 #12406 üzenetére

    Korábban w98 volt rajta, de folyamatosan összecsinálta magát, ezért rátelepült egy xp sp3 és azóta semmi gond vele. Mobilnetnél egyébként mindíg le kell tiltani a képeket, flasht, reklámokat és egyéb kutyafülét és m.-al kezdődő címekre kell főleg vadászni,Pl.: http://m.nol.hu mert különben egy délmagyar.hu főoldal és kimerítetted a forgalmi kereted egyből.
    Arra, hogy az SP3-as XP milyen jó a régi gépekre ősszel jöttem rá, mert mostanában voltak és vannak a kétéves vizsgáik a vasutas kollegáknak. Régebben kiadták a felkészüléshez szükséges anyagot papíralapon, de mivel sok pénzbe került, ma már ez úgy van, hogy vagy letöltöd a netről, vagy ha az nincs, akkor hazaviheted pendrájvon. Ennek az lett a következménye, hogy rengeteg ezer éve be nem kapcsolt P2-es P3-as gép landolt nálam, mert "Te értesz hozzá csináld már meg, én már öt éve be se kapcsoltam" és ilyenek. A legtöbbre elég volt rátenni egy xp sp3-ast, majd egy Foxit readert, és egy doc. olvasót a legkisebb fajtákból és megbokrosodott. :Y Igaz, hogy a telepítés több órán keresztül tart, akár egy fél napon át is, a frissítések letöltése meg egy teljes nap. De mikor feláll a rendszer akkor meglepően gyors és nagyon jól működő kis gép lesz belőle. :C Az érdekes a dologban az, hogy az alap XP és az SP1 az lassította ezeket, az SP2 meg szerintem hibás volt, az SP3 meg annyira jó, hogy már rég elfeledett gépek is simán mennek vele :DDD A memória nagyon behatárolja azért a lehetőségeket, de ha egyszerre csak egy dolgot csinálsz és nem nyitsz meg új ablakokat, akkor még a 64 Mb-be is simán belefér az ember tevékenysége. Ráadásul ami számomra is meglepő az Update olyan ősöreg kártyákra is talál XP drivert amiről azt hittem már az összeset bezúzták.

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák