Új hozzászólás Aktív témák

  • regvoltrossz

    tag

    válasz Rick4 #18030 üzenetére

    Mi? Jönnek a gonosz bácsik és direkt lepermeteznek minket, hogy kihaljunk? :)) Ekkora marhaságot! :C Minden ehhez hasonló összeesküvés megbukik már eleve ott, hogy éppen pont minket, csóringer magyarokat akarja mindenki megtámadni, kiírtani etc. Ennyire rohadt értékes lenne a halasi múzeumban tárolt pár darab csipketerítő? Vagy a hortobágyi puszta, esetleg a kiskunsági sivatag ilyen stratégiai fontosságú földrajzi terület, amit mindenáron meg kell szerezniük?
    Amikor sorkatona voltam, akkor mindíg a kékek ellen harcoltunk akik Ausztria felől (honnan máshonnan?) több hadosztállyal megtámadták Baja városát, de szerencsére néhány éjjel fél kettőkor kiugrasztott sorkatona 40-50 éves haditechnikával mindíg visszaverte a heves támadást reggelre és a kékek hadosztályai eszeveszetten menekültek, de úgy ám, hogy Jellasics futása ahhoz képest bagatell dolog volt :)
    De akkor legalább azt mondták, hogy ez egy elképzelt dolog, és senki nem vette komolyan, senki nem akarta megmagyarázni, hogy a kékek tényleg léteznek, és a kiírtásunkra törnek. Éjjel a riasztőcsengőre anyáztunk majd a végére jót röhögtünk ennyi. És akkor még nem is szóltam a brómos teáról, amivel minden sorkatonát ijesztgettek és az volt a lényege, hogy brómot tesznek mindenki teájába, hogy ne álljon fel. Mivel sok katonatársam éppen az alatt az idő alatt hozott össze gyereket, miközben sorkatona volt, elég nehéz lenne a valóságalapját bizonyítani.

    Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

Új hozzászólás Aktív témák