Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz LordVader80 #2228 üzenetére

    Afrika miatt szerintem nem lesz vh, mert afrikában bár folyamatos harcok folynak, de mind a nyersanyagról szól nem célja a nagyoknak kiengedni onnan a háborút (se eu-nak se az oroszoknak, se a kínaiaknak)

    Illetve azt ne felejtsük el, hogy a vh-k alatt nem volt ennyire szövevényes a világ (értsd pl amerikának kína ad pénzt, hogy náluk termelt árút meg tudják venni, vagy multinacionális cégek akik pl afrikával úgy sakkoznak ahogy akarnak (shell, tantál beszállítók ...) S mivel mindenki függ mindenkitől ezért nem célja a másik oldalt megtámadni / tönkretenni.

    Háború az olajért megint érdekes dolog lenne mert azért égetnének el rengeteg olajat, hogy megszerezzék a fogyó készleteket ... Mondjuk vicces lesz majd ha egyszer napelemes tankok lesznek :D

    India tényleg lehet problémás illetve az arab térségben egy-két ország, de az abból adódó konfliktus is szerintem régióban marad és nem hat ki a világra háború formájában.

    europában ami veszélyes az a muzulmán szaporodás, ebből lehet egy európai népírtás csak a kérdés, hogy kiket fognak írtani ... (ezért akarok svájcba menni dolgozni ha lesz lehetőségem)

Új hozzászólás Aktív témák