Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz LordVader80 #3075 üzenetére

    4 x költöztem amikor még viszonteladója voltam. Volt egy bemutató adsl-em amit a költözések miatt 4x kértem átkötni. Ebből 2 volt a Rawulfhoz át és tőle elhozatal.

    Erre nem áthelyezték a vonalat, hanem a meglévő mellé kaptam 3 plusz előfizut. Fizettem én hónapokon át mert nem néztem a csekken a különböző azonosítókat, de egyszercsak elment a net.

    Bementem mondják tartozok. Mondom nem.Szerintük igen. Kérték a modemem számát, megmondtam.Erre kiderült hogy szám szerint Kecskeméten van a modem. Mondom LOOOOL. Bementem a párommal(aki jogász) kérdem mennyit fizessek hogy legyen netem. Mondák 48k. Befizettem. A kislány mondja hogy ha a modemet leadom akkor az általam befizetett 17k( az egyik cskk) visszajár. Kérdem miért nem írják jóvá a 48kból?! "Mert azt h visszaadják Önnek kell kérvényezni!"
    Ezen a ponton kifeküdtem és otthagytam őket.A modemet bevittem később.

    2 hónap múlva jött egy felszólítás hogy fizessek még 100k-t, mert így úgy beperelnek. Nah most megy a bírói szakaszba a dolog mert közöltem hogy nem fizetek. Én áthelyezést kértem nem új előfizut. Ezt az ügyfélszolgálatos a párom előtt elismerte- non plusz ultra ha akkor amikor ott vagyok azt mondják h 148k és nem 48k a befizetendő, kifizettem volna. Utólag elmennek a kurv@ anyjukba.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák