Új hozzászólás Aktív témák

  • Polemius

    aktív tag

    Szánalmasak a kamu indokaik. Egyrészt mert ha nem elég a "befalazott" trafik, hogy ne lássa mi folyik odabent, akkor majd az bármilyen módon elrettenti a fiatalkorút a rászokástól, hogy odébb teszik 100 méterrel? Másrészt pedig az eü. intézmények mellett (sőt, benne) lehet trafik?
    Ráadásul a gyerek sem hülye (már amelyik persze), hogy ne tudja mi folyik ott. Meg hogy ne tudjon cigarettához (alkoholhoz, fűhöz, heroinhoz, lsd-hez) jutni ha akar.

    A külön szépsége a dolognak, hogy a saját törvényükbe foglalták (nyilván a cimborákat védendő), hogy ha mégis elveszik a koncessziós jogot, vagy megszűnik az egész rendszer, akkor a nyertesnek szép summát kell kifizetni kártérítésként. És nem hiszem azt sem, hogy a nagy üzletláncoknak nehézséget okozna megoldani a dolgot. Legfeljebb majd megszűntetik/átnevezik a játszóházakat, gyermekmegőrzőket.
    Vagy elérik, hogy odébb költözzenek az óvodák.

    Legjobban persze megint azzal a néhány kisemberrel szúrnak ki, akik a mutyizás közepette véletlen megcsíptek 1-1 trafikot és belefektették a maradék vagyonukat (na meg hitelt).

Új hozzászólás Aktív témák