Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Rhino666 #51239 üzenetére

    Akkor írom másképp:
    Ha pl a perifériáknál böngészek, és vissza akarok lépni a "fő komponens"-hez, a bal oldali "kategóriák" oszlopon belül kattintok a "fő komponens" gombra. Gondolom logika van benne. Erre bejönnek a középső sávban a hűtők, amik ettől fügetlenül az almenü harmadik pontját képezik. Gondolom látod, hogy ebben viszont nincs logika.
    Az már végképp mellékes, hogy a "főkomponens" kifejezés az mindenhol máshol egy sző. A "fő komponens" szót így, külön írva talán a kórboncnokok használhatják, és ott leginkább egy szem, fül, orr, nyelv, agy "alkatrészt" jelenthet.

    Azt már nem is mondom, hogy most nézem, a periféria gombra kattintva meg a billentyűzet jön be, ami a periféria gomb alatti harmadik menüpont. A "multimédia" menüpontban valamiért viszont sikerül a videokártyákat elsőként megjeleníteni, valami okból a menüben is ez van elől, viszont a videokártya meg nem multimédia, hanem főkomponens.

    Na mindegy, te tudod, hogy ez neked jó-e így, de hogy vicceljek a problémás menüponttal, ha már nem megy helyesen a főkomponens, nem ártana, ha lenne a cégnél egy fő kompetens... :U

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák