Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz ebegab92 #53805 üzenetére

    125+-tól felfele már minek javuljon a fluid intelligenciám? Esetleg IDE? ;] Azt se igazán értem, hogy jön ki a próbatesztben 125+, mikor az oldalon mindenhol 15-ös szórásról beszélnek, és az az OTP-s próbateszt sem írja, hogy ettől eltérne. 100-at véve a fix pontnak, és 15-ös szórást alkalmazva pedig nem jöhet ki 125.

    Írhattam volna 17-et is, de 18-at írtam, no, nem ez a lényeg. Amúgy az a vicc, hogy ha 17-nél kevesebbet írok be, akkor annyit ír, hogy „... jellegében sem alkalmas arra, hogy a te korosztályodban mérje az IQ-t”, míg ha 30+-t írok, akkor a sablonszöveg egyből egy hivatalosnak hangzó formula, semmi tegezés.

    Amúgy mi ez a plató-szakasz? (A Google nem hiszem, hogy azt hozta, amire te gondoltál, persze lehet, hogy mégis :F )

    dying_star: Szvsz tényleg jó így, hogy nem mondja meg, mi volt a hibád, ugyanis a fluid intelligenciának pont ez a lényege (ha jól értelmezem).

    „A már elkészült teszt a fluid intelligenciát méri: ezt a képességünket használjuk, amikor „nem tudjuk, mit kell tennünk”, vagyis amikor olyan problémákat kell megoldanunk, amelyek újszerűek számunkra, és amelyek megoldásakor nem támaszkodhatunk korábban már elsajátított ismeretekre. ”

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák