Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz Syl #54440 üzenetére

    Nekem tetszett az Interstellar...meg lehet érte kövezni. Tetszett az emberiség jövőképe amit lefest. Sokkal valószínűbbnek tartom ezt a fajta ábrázolást, mint a többi hülyeséget, amit eddig láttam (meteorok, űrlények stb...).

    SPOILER ON.

    Persze lenne még mit finomítani rajta (pl. ezt a "zug"NASA dolgot...) de alapjaiban véve többször is kerestem az állam az űrjeleneteknél. Az a pár perc, amikor az első bolygóról visszatérnek és megnézi a videót egyenesen sokkolt. Tetszett a néhol borzasztóan nyomott hangulata.

    Viszont egyet sosem tudok megbocsátani a hollywoodiaknak. Nevezetesen, hogy valami hülye liba miatt mindig meghal valaki. :DDD Számomra már unalmas és egyben idegesítő is.

    SPOILER OFF.

    A story megértéséhez pedig nem árt előtte kicsit tájékozódni, hiszen számomra sok minden utánaolvasás után derült ki. Így még gyakorlatilag hetekig elgondolkodtatott a film, ami a mai filmek többségéről nem lehet elmondani sajnos. Észre sem vettem, hogy 3 órás a film. A jelenetek adagolása is jó volt, mire ellaposodna a story, mindig jött valami "fordulat".

    Szóval én szórakozni járok a moziba. Ha dráma kell, akkor szólok az asszonynak, majd az csinál (a semmiből is ha kell ;] ).

Új hozzászólás Aktív témák