Új hozzászólás Aktív témák

  • HuMarc

    addikt

    válasz quailstorm #54761 üzenetére

    Én Ubuntun gnome commandert használtam, nem Krusadert, azzal sem volt semmi gond, fájlmásolgatásra természetesen a Nautilus is alkalmatlan, ha egy mappánál többet kell másolni több helyre. De a Nautilusnak sosem volt olyan gondja, hogy egy fájlnév túl hosszú, ezért nem tudja a lomtárba helyezni, tehát vagy egyből törlöm, vagy nem törlöm. Ez nekem enyhén wtf, hogy ilyesmi gondot okoz egy fizetős szoftvernek.

    Gedit van Windowsra is, szóval ez a probléma meg van oldva (még az előző hsz írása közben letöltöttem). Csak rá kéne jönnöm, hogy hogyan lehet a monoscape fontot kicserélni arra, ami Ubuntun alap, mert az ehhez képest baromi ronda...

    Szerintem Mac System Software 1.0-ban (1984-ben jelent meg) bal oldalon volt a bezárás. És nekem nem is az a bajom, hogy Winen alapból jobb oldalon van, hanem hogy lehetőség sincs arra, hogy átrakjam a bal oldalra.

    Unity-t én nem emlegettem, de egyébként azt használtam, nem volt vele bajom. Mondjuk a dashboard nem nevezhető éppen gyorsnak, de a célnak megfelel. Aki azt állítja, hogy logikátlan, az szerintem nagyon rossz alkalmazkodóképességgel rendelkezik, én XP-ről váltottam Ubuntura, pár óra alatt átszoktam. És most ugyanez Winre szintén nem volt több másfél-két óránál. Akinek meg nem tetszik a Unity, ott a Gnome3, a Cinnamon, MATE, vagy KDE.

    Rhino666: Sosem telepítettem OS-t semmilyen gépre. Elhiszem neked, hogy lehet vele szívni, de szerencsére nekem még nem kellett ezt tapasztalnom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák