Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Agyasima #56297 üzenetére

    Közvetlenül kínából rendelni akkut még mindig kicsit lutri azt hiszem. Bár lehet azóta van bejáratott szállítási mód, amikor nem dobják vissza. Úgy emlékszem a holland postával szokták mostanában rendelni az alis dolgokat (kínából hollandiába megy, majd onnan ide. Nyomkövetés lehet csak a hollandoktól van). Más postánál megeshet, hogy az akkura való hivatkozással visszaküldik a feladónak a légi szállítás helyett.

    Ebay-en német raktárból is lehet találni kínai akkukat. Viszont előfordulhat, hogy esetleg felismeri a kezelőszoftver, hogy nem eredeti és megtagadhatja a töltést.

    Nekem tőle van Thinpad T61-eshez akkum. Működik, a kapacitása is jónak tűnik. Annyi gebasz volt vele, hogy a thinkpad akkukezelő szoftvere felismerte, hogy nem eredeti. Másik thinkpad adatait rögzítették az akkuba. Uninstallálnom kellett a gyári progit és a windows beépített megoldására hagyatkozni. Azóta nem panaszkodott. Ami problémát még észrevettem, hogy az akku önkisülését nem érzékeli a win. Állandóan dokkolóban van a gép, amikon nagy ritkán kiveszem, akkor azt hiszi, hogy fel van töltve aztán persze hamar leesik. Persze ha ezután feltöltöm, akkor hozza a normál időt már.

    szerk:
    német áfás számlát és rövid garit is kaptam hozzá

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák