Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Szvsz attól, hogy valaki menekült, még nem feltétlen kell szegénynek lennie. A gazdagokat is éppúgy megölik, ha épp az a divat (elég csak visszagondolni kína történelmére, amikor a gazdagokat, értelmiségieket, szemüvegeseket kivégezték, mert épp akkor az az eszement gondolat jutott valaki eszébe).

    Szóval ezzel azt szeretném mondani, hogy a hajléktalan és menekült kérdés egészen más.

    A miért nem álltak meg előző országban dologra pedig csak azt tudom mondani, hogy ez csupán az országok egymásra mutogatása. Mi azért szidjuk az eu-t, mert ide küldik vissza, akiről bebizonyosodik, hogy itt regisztrált először. Ezért mi is próbáljuk egyel visszább szorítani őket. Így az eu határ országai szívnak erősen, a kerítés is ezért épül (bár jogilag pont ezért fog mind itt regisztrálni, de fizikailag lehet megpróbálják kiszorítani, mert véges, hogy hány ember fér el a kerítés és a határ közti pár méteres sávban. )

    Az eu nem képes összetartani, csak egymásra mutogatás és saját érdekek nézése megy. Megoldásra nem törekszik, csak tologatják a problémát. Az usa központi vezetése miatt tud egységesen fellépni, az eu-ban ilyen nincs.

    Ezt nem kifejezetten a jelen helyzetre gondolom, hanem történelmi távlatokban is.

Új hozzászólás Aktív témák