Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz ShadowX #68379 üzenetére

    ilyet akkor szokott, amikor a memória tömörítés meghülyül és az egyik mag teljesen azon pörög, közben esetleg még a ramot is feleszi. Állítólag az altatás után felébredve hajlamosabb rá. Párszor kijött, aztán ahogy elkezdtem szidni az itteni win topicban, azóta nem tapasztaltam nálam. De ismert probléma, természetesen, ahogy win-en lenni szokott, sosincs hivatalos megoldás... max sunyiban javítja valami frissítés.

    a driverek kapcsán: usb tunert csak úgy tudunk használni raja, hogy előbb külön letiltjuk a win update-ről szedését a drivereknek (rendszer tulajdonságok hardver fül alsó részéből nyílog azt hiszem). Ellenkező esetben a friss drivert lecseréli 7-11 éves régire, ami nem is működik vele. De van olyan régebbi tuner, aminek a driverétől fagy a win10, úgyis hogy ő tette fel updateről.

    Úgy általában pedig a windows erőforrás gazdálkodásáról:
    az androidos projekt, amin dolgozom, a régi c2d notin, ssdvel 5 perc alatt buildelődik le ubuntu alól. Win 10 alatt 3rd gen core i5 és ssd mellett szintén 5 perc. Konzolból kiadott teljes build. Az ntfs kezelést másfajta munkánál is dícsértem már, amikor 90%-át a fájlrendszer kezelése ette meg közben a procinak és a c2d notihoz képest a 2x4 magos core i xeon szerver is csak másfélszer volt gyorsabb buildelésben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák