Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz SirRasor #68932 üzenetére

    Nem fizettem sokkal többet innen a topicból a 740-ért...
    És az újonnan is olcsó mégsem egy 10 éves technika.

    Biztos stimmelt, Edigitalos vétel volt ez ilyen. Az hogy TI nem használtátok, az OK. Ha én is csak bevágom a sarokba hogy jééé villog, akkor biztos jó. Három gépet kellett kiszolgálnia abból egy WiFi-n. Aztán jöttek a telók, tabletek. Az egy másik nyűg volt hogy a wifit alig bírtam hogy bekonfigurálni hogy a húgyosdroid csatlakozzon rá. De jelszó is legyen. Symbian, Maemo nem vinnyogott droid meg csak kínlódott. De így is volt olyan szerelés, amikor a szomszéd segítségét kellett kérni mert sehogy se ment, az Allwinner tábla volt, szomszédnak meg TP-Link.

    Újraindítva biztos volt, különben rég kiakadt volna.

    Ez a retek még az ISDN-re, 1-2 megás ADSL-re lett tervezve. Arra el is ment, bár a WiFi tényleg szar, a jelerőssége is (antennacsere volt), meg a sávszél se közelíti az 54MBitet.
    Ahogy növeled a terhelést, értem ezalatt az optikai netet vagy a LAN-os fájlmegosztást, megpurcan. Egyre gyakrabban kell újraindítani, megverni, dobálni, őrjöngeni. Ha bedugnám a 100-as DIGI-t szerintem felrobbanna.

    Ehhez képest a létező LEGESLEGOLCSÓBB TP-Link 740 ott, ahová a D-link el se ért, WiFin kitolja az elméleti sávszélének a maximumát. (meg van rá OpenWRT és DD-WRT)
    Még kérdés?

    Vállalom a fórumtroll szerepét, úgyis szeretik rámaggatni. De ennek a routernek már akkor is a teamelegítő volt a beceneve. Arra még jó.

    Jaigen azt nem mondtam hogy a hűtéssel az évek során egyre többet kellett bajlódni. Eredetileg a gumitalpa rá volt nyomva a modemre. A végén már csak oldalára állítva lyukas tetővel és alubordákkal volt képes 1-2 hétig elmenni restart nélkül.

    Neked melyik revízió van? Én kikaptam a legszarabbat, a B4-et.

    Hogy akkor miért ez volt nekünk? Apám a sulinetes gép meg az Invitel ADSL mellé akart falfúrás nélkül netkapcsolatot másik szobában, megnézte a modemet (360-as asszem), és vett egy ugyanolyan fazonú routert. Oszt ennyi. Meg gondolom nem volt olcsóbb se akkor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák