Új hozzászólás Aktív témák

  • pilóta

    nagyúr

    válasz quailstorm #69393 üzenetére

    Csak így se lenne elég két élet se.

    Hát amit írtál, az alapján jobb, ha belehúzol, mert egy élet se lesz, ha így folytatod. Napi egy órát ha nem ér meg az életed, akkor mennyit ér? :F

    Ha infós vagy, akkor még könnyebb egyébként, mert tényleg csak szó szerint meg kell csinálni, amit ír a szakácskönyv és kész. Mint végrehajtani egy programot.
    Asszony is sokszor elrontja, hogy aszondja, nem olyan lett. Mire megkérdem hogy csinálta, és kiderül, hogy nem pont úgy, ahogy írta (nem annyit, nem annyi ideig, nem olyan hőfokon stb.) Akkor mire fel a csodálkozás, hogy nem lett olyan, kérdem én?

    Engem senki nem tanított főzni, csak a szakácskönyv.

    Rick4: Régebben is próbálkoztam, de csak olan tessék-lássék alapon, karácsony, húsvét, szülinap, stb. mindig bekavart. De most kemény vagyok, mint a vídia, és működik is. :D

    (Igazából egy szakértő elmagyarázta, hogy mi is történik, megértettem és ezért megy. Röviden annyi, hogy ha egyszer is eszel valamit, amit nem kellene, például kenyeret, a szervezeted azonnal visszaáll szénhidrát égetésre, és napokra cseszheted, annyira hozzászokott már az évtizedek alatt ehhez. Csomó hormonális és egyéb dolog megkavarodik olyankor.)

    [ Szerkesztve ]

    Aki él és nem boldog, az téved!

Új hozzászólás Aktív témák