Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz lorcsi #71278 üzenetére

    Mi sírunk, hogy Nyugatra mennyivel többet keresnek, ők irigykednek, hogy nekünk saját tulajdonú fedél van a fejünk felett.

    Ismerőst látogattam meg Münchenben 2 hete. 2.500€/hó egy lakás, 3-an bérlik. 3 külön szoba (nem panel félszoba azért, de egy IKEÁ-s tolóajtós szekrénnyel, francia ággyal és íróasztallal tele van), nagy nappali, egy személyes konyha, egy olyan kis fürdőszoba, ahol a zuhanykabin ajtaját, de a mosógépét sem lehet sarkig kinyitni, jó környéken, 700 méterre a metró.
    Ha jól dereng, valami 450.000 € környékén lehet a vételi ár.
    Persze, a kinti fizetések elképesztően magasak az itthon megszokotthoz képest, de negyedmillió Ft-nak megfelelő összeget kicsengetni egy szobáért még rezsivel együtt is sok...

    martonx: Ugyanaz: itt megélni is más költségekből lehet*, ugyanazért a pénzért az itteni munkavégzést és az ezzel járó itteni életet nem vállalják.
    * hiszik legalábbis sokan. Oké, az albérlet több, vagy messze van a munkahelyre, de a net, rezsi, Tesco kb ugyanazon az áron van.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák