Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaccss

    tag

    válasz martonx #72229 üzenetére

    Hol írtam olyat, hogy nyugaton ideális világ van? Olvastam sok történetet, hogy kint milyen az élet, ott se fenékig tejfel. Pár futó ismerősöm is leírta mi van pl. Ausztráliában, Németországban, stb.
    Nem akarok én sehová menni, mert sehol sincs szükség olyan emberre, mint én. Pszichiátriai okok miatt rokkantnyugdíjas dolgozó sehol se kell. Sehol nem álltam meg a helyemet Szegeden se, kint is ez lenne. A betegségeim miatt a munkavállalás életem végéig lehetetlen. E nélkül kell megoldás. Amúgy is kint is csak az igát jól húzni bíró rabszolga kell. Többet nem leszek rabszolga, legalábbis így nem. Így is van elég bajom.

    Ott a sok cikk is, hogy hogyan használják ki, teszik tönkre a kimenő magyarokat.
    Csak 1 példa az összegyűjtött adatokból:
    Sokan arra szakosodtak, hogy külföldre csalják pl. a magyarokat és kegyetlenül kizsákmányolják, kirabolják őket. Egy 3 részes példa:
    Behálózták Angliát a magyar nyomorúság parazitái: [link]
    Ledönthetetlen a magyar csicskáztatók piramisa Angliában: [link]
    Érett férfiak sírtak a küszöbön: [link]
    Idézet innen, az 1. mondat: "268 apróhirdetésre jelentkezett egy magyar férfi, de mindegyik angliai munkát kínáló ajánlat átverés volt."
    A kizsákmányolás egyre nagyobb. Sok egyéb országban is hasonló a helyzet, pl. Németországban, 3 részes cikk.
    "Húsz órát is kellett dolgozni, miután a lengyelek hazamentek" [link]
    "300 euró maradt 50 munkás kétheti bérére" [link]
    A húsipari kizsákmányolás fellegvárában jártunk: [link]

    Önmagában az elköltözés nem old meg semmit, se belföldön, se külföldre, mert ugyanaz marad minden, mindenütt lesznek gyerekes szomszédok, meg barmok, akikkel nem lehet szót érteni. Csak a lakcímem és a barmok neve változna. Elég 1 nagyobb hibát elkövetni, és örülhetek, ha hajléktalanszállóra kerülök.

Új hozzászólás Aktív témák