Új hozzászólás Aktív témák

  • csoszogi

    tag

    válasz azbest #72373 üzenetére

    Ha belegondolunk, most is azt irja, hogy nem lehet főzni csapvízzel. Ugyanakkor minden etel amit megeszik valahol, csapvizzel keszul, ami elparolog belole az is csak tiszta viz, a szenny meg ott marad. Kb 500 gramm liszthez kell 250ml viz, hogy kenyer legyen belole.
    Mashoz is kb enyyi kell (pizza, kalacs, zsemle stb). Valaki/valakik itt emlitettek, hogy igazabol ennek lelki hattere lehet. Az biztos, ha itt vegeznenk egy mini felmerest, kiderulne, igen sokan emlekszunk azokra az etelekre, amitol rosszul voltunk, hanytunk nem esett jol stb. Ennek evolucios oka van. Volt etkezesi zavaros ismersom, ahogy itt a kollega leirta milyen kedves volt a mama egyaltalan nem kizart ez sem, hogy ez a problema. Sok ilyen "nagy termeszetu" embert ismertem, oszt csodalkozott mikor problemas lesz a gyermeke. Raadasul ha valaki erzekenyebb lelkuletu, akkor jobban megviseli az ilyen dolog. Lehet a testvereire semmi nem hatott, tok normalisak. Igy meg nehezebb. Parhuzamos gondolatsor a nemi eroszak is: van aki tobbet ra se tud gondolni a himnemre, masok frigidek, megint masok felnottfilmes karrierbe kezdenek, de nyom nelkul keves ember lep tul rajta.
    Tenyleg hadd kerdezzem mar meg, ilyen pszichomokus szakembernel jartal mar? Erre nincs lehetoseg, ismerve allapotod, hogy "felirjak" receptre, hivatalbol?

    ja amugy nem neked ment azbest... :D teged veszellyes hulladeklerakoba vinnelek... :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák