Új hozzászólás Aktív témák

  • martonx

    veterán

    válasz tisn #72435 üzenetére

    Nem értek egyet, pont ugyanilyen ritkák, de ugyanilyen csúnyák a védőoltások szövődményei (noha a nagy cégeknek ezek bemutatása nagyon nem érdekük ellentétben a legelenyészőbb esetben is előjöhető betegség szövődményekkel). Arról nem is beszélve, hogy a tudatosan legyengített immunrendszer egy életen át elkíséri szerencsétlen gyereket.
    Ettől még nem vagyok védőoltás ellenes, hiszem hogy egy csomó járványt megfékeztek a védőoltásokkal. Egyszerűen mára az egészségügy egy zseniális piac lett, ahol az emberek félelmeire (ismerős a politikai kampányokból? :D ) alapozva bármennyi pénzt el lehet kérni a kamu oltásokért (értsd lényegtelen betegségekre is oltassunk, hiszen ki tudhatja, ki ne félne attól, hogy mi van ha mégis majd pont az én gyerekem stb...), ráadásul ezzel folyamatos piacot teremtve az egészségügyi cégeknek, mert ezek a gyerekek lesznek utána a gyenge immunrendszerű felnőttek, akik olyan szarokat is el fognak kapni, amikről addig még csak nem is hallottunk, amit utána szintén jó pénzért kezelni lehet és a kör be is zárult.
    Egy minimális védőoltás jó dolog - a kötelező oltások jelentős része ilyen, kisebb része teljesen felesleges, az eü cégek lobbiereje miatt került be az államilag finanszírozandó kötelezően beadandó körbe / történelmi okokból bent maradt mára kihalt vagy időközben simán antibiotikummal szövődménymentesen gyógyítható betegségek ellen szól.

    Én kérek elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák