Új hozzászólás Aktív témák

  • _Petya_

    őstag

    Ha már panel és szomszédok a téma :)

    Nálam szerencsére tényleg csendes a lépcsőház, és a környék is. Viszont a garázsom a szomszéd épületben van, és felette az egyik lakónak az a mániája, hogy szemetet, és mindenféle random tárgyakat dobál ki az ablakon a garázsom (és a többi mellette lévő) elé. Ilyen jellegű a garázs, tehát egy füves-betonos rész van előtte.

    A műanyag flakon, sörös doboz, stb. végülis annyira nem zavar, félre rúgom, vagy kidobom én ha be/ki akarok állni, kb 5 méterre van a szelektív kuka, de amikor sörös, vagy töményes üveget dob ki, akkor szétrobban a betonon, marha nehéz összeszedni, a garázsszomszédom már kerékcsere közben beletérdelt egy üveg aljába, mentő, kórház lett belőle. Plusz, nem lehet a kocsit a garázs előtt hagyni, mert bármikor repülhet egy üveg.. Kaptam már cserepes virágot, üres Xanax csomagolást, tojást, stb, de a legjellemzőbb a töményes üveg.

    Szerintetek mit lehet tenni? Állítólag van a lépcsőházban aki tudja ki dobál, de nincs bizonyíték. A közös képviselőnek többször jeleztük a dolgot, de semmi nem történik.

    Szóval, ezek szerint ezt büntetlenül lehet csinálni, nincs következménye?

    [ Szerkesztve ]

    Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Új hozzászólás Aktív témák