Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz tisn #83940 üzenetére

    Bármikor jöttem, 100 fölött lazán lehet közlekedni, bár hazafelé 6-700 km, meg a svédasztal után inkább a 86 tempomatot szoktam erőltetni. :D Sok a kamion? Persze, de azok 80-nal mennek, mi meg nem. Nem a 4-es útról beszélünk, itt gyakorlatilag nem jönnek szembe sokan, ritkán van, hogy 1 percig kelljen bandukolni valami lassabb jármű mögött, mert nem lehet előzni. Egyenes az út, ergo nyomok egy kövéret, és 5-6 kamiont is meg lehet előzni. A 45 km-en, 4-5 kanyar van, ami nem belátható előre 3 km-es távon. Mindig tudtam csak ezen a 45 km-en biztos fél órányi előnyt hozni, eleve a székesfehérvári kanyaromnál 26 km-rel rövidebb, és mellé lehetett haladni rendesen, nem utolsó sorban mindig van leágazás gond esetén. Ha kellett volna, az első 20km-nél útlezárás esetén visszafordulok, a következő 20 km-es szakasz lezárásánál vagy Fülöpháza, vagy Izsák felé lehet elmenni, a kitárő minimális, pár km-rel feljebb pedig Szabadszállás felé lehet kerülni, és akkor már Dunaújváros felé is eljutok pikkpakk, de mondom, tizenév alatt egyetlen egyszer álltam ott baleset miatt.

    Ha az M0-n nincs dugó, akkor akármikor lehet baleset az M5-ösön, a korlát miatt állsz szépen amíg újra nem lesz járható, ha az M1-son nincs dugó, akkor az M7-esen állsz a korlátok között, míg újra nem lesz járható. Visszafelé én a pályán csak este jövök, mikor már nincs nagy forgalom a belsőben, és Pestről egy óra alatt haza lehet érni. Akkor nyilván felesleges alsó utakon szambázni, és ugye ott még nyúl- szarvas is meglephet.
    Hidd el, 15-16 éve járok rendszeresen arra, tudom mi a zörgés, jó az úgy, ahogy mondtam.
    Odafelé még meg is állnék Solton ebédelni..

    Az M5-öst kifejezetten kerülöm, amikor a keleti népek vonulnak, karácsony, húsvét, nyári szabadságolás, stb, az egyik ilyen nagy vándorlás épp most lesz.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák