Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz ritkaság #84000 üzenetére

    Én jobbat mondok, mi is az egyik legjobbnak mondott helyen voltunk pont a párom szülinapján, akkor sikerült egy pötch pincérbe és egy pötsch szakácsba belefutni. Az egyik teleqrta a töltött húsz pick téliszalámival, de úgy, hogy a sajtnak, uborkának alig jutott hely, ezzel eltolta az arányokat, ráadásul úgy tömte össze a húst, hogy az emiatt szétrepedt, a szokásos puha panír darabokban hullott le a húsról, a krumpli meg a pincér miatt, aki a pultnál beszélgetett, miközben a mi kajánk elkészült, hideg lett.
    Szóvá tettük, kaptunk egy ismételt meghívást, de ugye az alkalmat ezzel nem sikerült jobbá, és jó értelemben véve felejthetetlenné tenni, szóval ez kb 4-5 éve volt, még nem volt kedvünk igénybe venni ezt sem.. És ma sincs kedvem próbálkozni, még ingyen sem (amúgyis utálom ezt a szót, és mindent ami köré kapcsolódik), szóval megyek máshova, és kifizetem.

    A classic cafe a Széchenyi téren a következő, este 8-kor megkapom a hagymakrémlevest, és kapok hozzá egy tök száraz pitát. Amikor házhoz rendelek, ugyanehhez a leveshez ugyanez a pita mindig forró, és puha, ott bent ugyanez nem megy? A pincérnek szóltam, hogy ez mi a franc, beletörik a fogam, és nem ilyet szoktam kapni, erre annyi volt a válasz, hogy sajnos korábban sütötték már, és csak ilyet tudnak adni. Nem kértünk kedvezményt sem, köszi, ide többé nem jövünk, és ennyi. Szóval erősen fogynak a jó helyek....

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák