Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Rhino666 #85854 üzenetére

    Valamiből fenn kell tartani az oldalt. A fizetett reklám cikkek, hétvégi vacak áruk ajánlója sem éppen jó út. Ha nem tetszik a reklám, akkor elő tudsz fizetni reklámmentességre. Persze értem, adblockkal ingyen megvan.

    Egy cég sem lesz, amelyik tudja teljesíteni a mindent ingyen és reklámmentesen, de normális tartalom is legyen kitételeket. Te legfeljebb csak addig használod mindet, míg csődbe nem megy az összes, mondván úgyis van másik. Ezzel szemben egyre több oldal előfizetéses modelre vált, mivel annyian blokkolják a látogatók közül, hogy hiába milliós olvasottság, a reklámozóknak csak falusi hírlap látogatottságként értékelhető.

    Általában azok akik mindent ingyen és okosban akarnak megkapni, azok szoktak leghangosabban panaszkodni a saját fizetésük miatt is. Merthogy az egyszerű világképükben csak annyi fér meg, hogy a cégeknek úgyis van pénzük, miért nem adnak többet, meg miért nem ingyen osztogatják a terméküket. De te biztosan kivétel vagy :D

    Az biztos, hogy a ph is elég kétballábas, s nem tudja az apróját sem igazán bevételi forrássá tenni, csak mindenféle szabályokkal próbálja oda terelni a látogatókat a fórumról. De másrészről az életképtelen ország életképtelen lakossága nem tud eltartani egy ilyen nyomorult oldalt sem, s ez szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák